به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، علی داننده در حاشیه بازدید از پیشرفت طرح مجتمع فرهنگی دیجیتالی تبریز اظهار داشت: این مجتمع به مساحت 700 متر مربع دارای پنج بخش اصلی شامل کافی نت، گیم نت، نرم افزارهای یارانه ای ،کلاس های آموزش تخصصی در حوزه رسانه های دیجیتال، کارگاه تخصصی تولید نرم افزارهای فرهنگی با استفاده دستگاههای پیشرفته سرهم کننده و مونتاژ کننده می باشد.
وی افزود: ایجاد قسمت مونشن کپچر (تولید کننده انیمیشن و گیم) از دیگر بخش های مهم مجتمع یاد شده است که در واقع مرکز توزیع نرم افزار های تولیدی دارای مجوز کشور است.
داننده زمان افتتاح این مجتمع را دهه سوم اردیبهشت امسال اعلام کرد.
وی همچنین از راه اندازی 10 خانه فرهنگ دیجیتالی در مساجد آذربایجان شرقی خبر داد و اضافه کرد: از این تعداد سه خانه فرهنگ دیجیتالی در تبریز و بقیه در شهرهای هادیشهر، اهر، آذرشهر، عجبشیر، بناب و مراغه ایجاد شده است.
تبریز از ظرفیت مناسبی جهت فعالیت های فرهنگی دیجیتالی برخوردار است
مدیرکل شبکه ملی فرهنگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این بازدید اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی از ظرفیت بالایی جهت فعالیت های فرهنگی دیجیتالی برخوردار است.
مهدی میلانی زاده، گفت: در مجتمع فرهنگی و دیجیتالی تبریز پنج هزار عنوان از نرم افزارهای ثبت شده در مرکز توسعه فناوری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عموم مردم به خصوص اصحاب فرهنگ ،هنر ،ادب و مطبوعات ارایه می شود.
وی با اشاره به اینکه مراکز فرهنگی و دیجیتالی شهرهای یزد و کرمان نیز به زودی افتتاح می شود ،افزود: تمام نرم افزار ها و امکانات علمی و فرهنگی مراکز یاد شده توسط معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری ،مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد و کانون های فرهنگی وهنری مساجد کشور تدارک دیده شده است.
وی اضافه کرد: ایجاد مراکز فرهنگی دیجیتالی در کشور با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب دارای اینترنت پاک بوده و از این گونه مراکز در مساجد کشور نیز تحت عنوان خانه فرهنگ دیجیتالی راه اندازی می شود.
نظر شما